Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Selena Gomez : hírek

2010.06.04

[2010-05-20] Monte Carlo forgatás Selena Gomezzel pénteken Budapesten
Talán május 21-én kerül sor az utolsó Budapesten forgatott jelenetre, így aki látni szeretné Selena Gomezt és Katie Cassidy-t, az ne húzza tovább az időt.  

 [2010-05-16] Demi már jobban bírja Mileyt, mint Selenát?
Már régebben is elmélkedtünk azon, hogy vajon most hányadán is áll egymással Selena Gomez és Demi Lovato, és nagyon úgy tűnik, hogy a pletykák, miszerint már egymás ellenségei lettek, nem állnak távol az igazságtól. Demi a híres „Ask Taylor” megjegyzése után most ismét valami furcsát nyilatkozott…

[2010-05-08] Budapesten biciklizett Selena Gomez
Robert Pattinson és Uma Thurman után ismét egy Amerikában befutott sztár látogatott hazánkba. Ezúttal Selena Gomez, a Varázslók című Disney-sorozat sztárja tűnt fel a főváros utcáin - biciklivel!

[2010-05-07] BKV-busz mellett áll Selena Gomez
Selena Gomez, a Varázslók a Waverly helyről (Wizards of Waverly Place) Disney sorozat sztárja egy kerékpáron ülve felvételre vár a Monte Carlo című amerikai film forgatásán Budapesten. A film, amely 2011-ben kerül a mozikba, három fiatal lány kalandjait mutatja be több neves amerikai színész közreműködésével.

[2010-04-13] Élvezik a forgatást a Sonny, a sztárjelölt színészei
Jó látni, amikor a színészek ilyen jól érzik magukat a kulisszák mögött. Azt már tudjuk, hogy Selena Gomez imád a Waverly helyben játszani, de a Disney csatorna legfrissebb nagy dobása, a Sonny, a sztárjelölt forgatásába még nem volt alkalmunk bekukkantani… de most!

2010-04-13] Selena Gomez jön Magyarországra
Hamarosan ismét tinisztárok érkeznek hozzánk, a Monte Carlo című vígjáték forgatására. A főszerepet Selena Gomez alakítja majd, a Varázslók a Waverly helyről című sorozat főszereplője, két barátnőjét A pletykafészek Blairjeként megismert Leighton Meester és az új Melrose Place-ben szereplő, hamarosan a Rémálom az Elm utcában remake-jében is látható Katie Cassidy játssza.
 

 

[2010-04-11] Mi történt Selena és Demi barátságával?
Valaha legjobb barátnők voltak, de az utóbbi időben egyre több pletyka szól arról, hogy Selena Gomez és Demi Lovato nem csupán elhidegült egymástól, hanem egyenesen ősellenségekké váltak. Tény, hogy az ominózus „ask Taylor” mondat után mi sem tudjuk, mit gondoljunk… de azért az „ellenség” szó mégis csak erős!

[2010-04-03] Selena és Nick ismét szakítottak!
A minap úgy tűnt, hogy Selena Gomez barátnője, Jennifer Stone elszólta magát Selivel és Nick Jonasszal kapcsolatban, ám minden hiába: azóta kiderült, ennyi volt, ismét szakítottak!

[2010-04-02] Selena Gomez betör a divatpiacra
Selena Gomez megirigyelhette a másik Disney sztár, Miley Cyrus sikereit, és saját divatkollekciót készít!

[2010-04-01] Selena Gomezről viaszszobor készült
Selena Gomez viaszfiguráját tegnapelőtt mutatták be a Washington D.C. szívében fekvő Madame Tussaud’s-ban!

 [2010-03-30] Imádjuk Selenát, mert burgerekkel ünnepel!
Persze, fontos az egészséges életmód meg minden, de a világot picit eluralta az a fajta sznobizmus, ami minden apró hamburgerben a sátán küldöttjét látja! Éppen ezért örültünk annyira, amikor felfedeztük, hogy Selena Gomez egy nagy adag gyorskajával ünnepelte a Nickelodeon Kid Choice Award-díjat, amelyet a hétvégén a legjobb tévés színésznő kategóriában nyert!

[2010-03-12] Selena Gomez szomorúan búcsúzik a Waverly hely stábjától!
Selena Gomez végtelenül szomorú, hiszen búcsúzik a Varázslók a Waverly helyből harmadik évadja, így egy darabig garantáltan nem fog találkozni a lelkes kis csapat.

[2010-03-07] Selena Gomezre cserélték Nicole Kidmant
Selena Gomez játszik majd a Monte Carlo című filmben Nicole Kidman helyett.

 
[2010-02-25] Selena Gomez imádja az életét
Selena Gomez valószínűleg most nagyon elégedett az életével: zenei karrierje igencsak beindult, saját ruhakollekcióval áll elő, a Varázslók a Waverly helyről sorozatban pedig olyan sztárokkal forgathat együtt, mint Shakira!
 

[2010-02-15] Baleset Selena Gomez rajongói találkáján!
Sajnálatos baleset tette emlékezetessé Selena Gomez massachusetts-i rajongói délutánját szombaton, több rajongó is kórházba került.

 

[2010-02-06] Kimosatom Selena Gomez száját, mert uborkaszagú
„Selena Gomez kedves, helyes lány, de borzasztó uborkaszagú a lehelete, ezért mindig kimosatom vele a száját csók előtt” - mondja Gregg Úriember Sulkin, aki a Varázslók a Waverly helyből sorozatban a lány barátját alakítja a későbbi, nálunk még be nem mutatott epizódokban.

 

 

 
 

 

 
 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

aaaaaaaaaaa aaaaaaa

(sssss, 2010.08.17 19:45)

csúcs